Studio228 Graphic design Packaging design Internet design

Diensten

 

Het dienstenpakket van Studio 228 bestaat uit een mix van disciplines die kunnen worden ingezet wanneer een project dit vraagt. Studio 228 is echter ook in te schakelen voor één van deze disciplines, bijvoorbeeld wanneer er hulp nodig is bij lopende projecten.

Grafisch ontwerp

 

Een logo en een huisstijl helpen bij het positioneren van een organisatie, een met zorg ontwikkelde huisstijl is namelijk een combinatie van originaliteit én functionaliteit. Datzelfde geldt voor een brochure of flyer, deze vertelt meer dan alleen de informatie over een product of een dienst. Door de schrijfstijl, het kleurgebruik, de lay-out en de fotografie geeft een brochure indirect het karakter weer van een organisatie. De indruk die de lezer krijgt kan worden meegenomen in de beslissing om met een organisatie in zee te gaan. Of niet...

 

U bent dus aangewezen op een passend ontwerp wanneer de producten van uw bedrijf aan de man worden gebracht. Een ontwerp dat het karakter van uw bedrijf op een juiste manier weergeeft. Studio 228 helpt u graag bij de ontwikkeling van drukwerk en neemt daarin een adviserende rol.

 

Internet en beeldschermcommunicatie

Uw internetsite is een belangrijk kanaal. De vormgeving dient daarom zorgvuldig afgestemd te worden op de andere communicatie van uw organisatie. Studio 228 heeft de ervaring en beschikt over de kennis om een visuele identiteit te vertalen naar internet. Soms misschien eigenwijs, maar altijd functioneel.

 

Verpakkingsontwerp

Studio 228 heeft veel ervaring in verpakkingsontwerp. In de afgelopen decennia is er veel kennis opgebouwd in de mogelijkheden en de beperkingen van verpakkingsontwerp. Door de jaren heen zijn er zowel food als non-food projecten gerealiseerd voor tal van producenten. Werk dat dagelijks bij u op de keukentafel staat. 

 

Omdat de projecten in opdracht van verpakkingsbureaus zijn ontwikkeld kunnen ze hier niet worden afgebeeld. Daarom vindt u hieronder een overzicht met logo's van de merken waarvoor het werk gemaakt is. Deze projecten kunnen tijdens een persoonlijke presentatie worden toegelicht, waarbij wij dan ook meteen de gekozen oplossingen laten zien.

 

 

verpakkingsontwerp

Visualisatie & Illustratie

Hoe laat je een project zien dat alleen op tekening bestaat? En hoe presenteer je een product dat nog niet bestaat, maar wel in de laatste fase van de ontwikkeling zit?

 

Illustraties kunnen in dat geval helpen om informatie toegankelijk te maken, of om complexe materie op een eenvoudige manier uit te leggen. En een realistische illustratie kan weer helpen bij de presentatie van uw producten of bij het overtuigen van uw omgeving. Met hulp van Studio 228 presenteert u de producten van morgen op een geloofwaardige wijze één dagje eerder. 

 

Beeldbewerking

Onbewerkte beelden komen niet vaak meer voor. Over het algemeen is al het beeld tegenwoordig digitaal bewerkt, of het nu om een advertentie in een magazine gaat of om een verpakking in de supermarkt. De kunst is echter om een beeld zo te bewerken dat dit niet te zien is. Studio 228 heeft een ruime ervaring in creatieve beeldbewerking en beeldmanipulatie.

 

Conceptontwikkeling en fotografie van de hieronder getoonde beelden: Studio 228 / Jelle Bliek.

 

Uitwerking

De door Studio 228 aangenomen projecten krijgen de zorg die nodig is voor een goed eindresultaat. Dit houdt in dat er voldoende tijd en aandacht gegeven wordt aan de technische uitwerking van een project. Of het nu de bouw van een internetsite betreft of het werktekenen van een brochure. Een project wordt door Studio 228 van begin tot eind aangenomen en opgeleverd.

 

Studio 228 heeft in de loop van de jaren een netwerk opgebouwd van grafische professionals. Deze kunnen in overleg met de opdrachtgever worden ingehuurd wanneer er voor een project specifieke vakkennis ontbreekt. Een portfolio van de professional wordt dan vooraf overlegd. 

Ondersteuning op lokatie

Soms kan het gebeuren dat er meer werk is dan u had voorzien, maar het liefst houdt u de werkzaamheden binnen de deur. Studio 228 kan in die gevallen uitkomst bieden door de werkzaamheden te verrichten op lokatie, we werken dan gewoon bij u op kantoor. Het enige dat we in zo'n geval nodig hebben is een bureau, een stoel en een Apple. Al hebben wij die laatste ook beschikbaar als dit gewenst is.

 

Deze mogelijkheid bieden wij aan voor korte en langere periodes.